RAMON KINKEL

Jaren geleden, op mijn zoektocht naar een gezonder en evenwichtiger leven, vond ik het pad van yoga.
Ik merkte de positieve invloed die yoga en meditatie op mijn leven had, zowel fysiek als mentaal. Het inspireerde mij zo, dat ik naar India vertrok om daar mijn kennis te verrijken. Door maandenlang in verschillende ashrams te hebben doorgebracht, ervoer ik de diepste betekenissen van yoga.
Nu verspreid ik mijn kennis hier met alle liefde!
Keer op keer wordt ik erg gelukkig van de blije en ontspannen gezichten aan het einde van de les.
Ook blijf ik mij soms nog steeds verbazen hoe krachtig yoga of meditatie je weer even terug kan brengen bij jezelf, en geruis van de zorgen en gedachten doet laten verdwijnen.
Mijn lessen omvatten traditionele Hatha-yoga Asana, Pranayama (yoga-ademhalingsoefeningen) en meditatie. Daarnaast organiseer ik ook lessen in combinatie met live muziek. De combinatie van yoga om het lichaam te bevrijden van stress en spanningen, en de helende klanken en trillingen van de instrumenten, om vervolgens nog in veel diepere staat van ontspanning te komen vind ik geweldig. De les een mooie combinatie van flexibiliteit, kracht, balans en ontspanning. Mijn doel is om de cursisten, de klas vrij van stress en spanningen weer te laten verlaten.